Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij werkzaamheden elektriciteitskast

Toegevoegd: 25-02-2021, 16.24 uur
Man gewond bij werkzaamheden elektriciteitskast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HOEK - Een medewerker van een elektriciteitsbedrijf is donderdagmorgen gewond geraakt bij werkzaamheden in Hoek. De man is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeval gebeurde omstreeks 09.15 uur tijdens werkzaamheden aan een elektriciteitskast op een terrein aan de Innovatieweg. De man uit Sluiskil liep volgens een woordvoerder van de politie verwondingen op. Vanwege het incident werd de traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer kon echter door de ambulancedienst naar het ziekenhuis worden gebracht. Daarom kon de helikopter weer terugkeren richting Rotterdam.

De inspectie SZW is op de hoogte gebracht van het incident. De inspectie rondt het onderzoek naar het incident verder af.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren