Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral dinsdag zonnige perioden
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 31 km

Auto in sloot Zandvoortseweg Grijpskerke

Toegevoegd: 25-02-2021, 18.27 uur
Door: Remi Mesu

GRIJPSKERKE - Een auto is donderdagmiddag bij Grijpskerke in een sloot beland. De bestuurster raakte gewond. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig getakeld.


Het ongeluk gebeurde rond 16.35 uur toen de auto bij de kruising van de Zandvoortseweg met de Hondegemsweg reed. De personenauto reed hier een sloot in. De bestuurder werd ter plaatse behandeld in de ambulance.

De chauffeur van de auto moest mogelijk uitwijken voor een ander voertuig waardoor hij van de weg raakte. Door het ongeluk liep de auto grote schade aan de voorzijde op. Bergingsbedrijf Kuzee werd uiteindelijk opgeroepen om de auto uit de sloot te takelen. Rond 17.30 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren