Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 36 km

Onderzoek overlijden in flat Middelburg

Toegevoegd: 25-02-2021, 19.59 uur - Update: 25-02-2021, 20.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie onderzoekt het overlijden van een persoon in een flatwoning aan de Ferdinandus Gomes Alemanstraat in Middelburg. Er is geen indicatie dat er sprake is van een misdrijf.


Het stoffelijk overschot van het slachtoffer werd vanmiddag door politieagenten gevonden, volgens buurtbewoners nadat door hen melding was gemaakt van een flatbewoner die al enige tijd niet was gezien. De agenten vernielden bij een balkon een ruitje om binnen te komen.

Op dit moment doet de afdeling Forensische Opsporing van de politie onderzoek in één van de appartementen in het gebouw. De recherche is ook aanwezig en bij de flat staan ook meerdere opvallende politiewagens. Volgens een woordvoerder van de politie lijkt er sprake te zijn van een natuurlijk overlijden maar wordt voor de zekerheid wel onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren