Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Walcherse politie houdt drugsdealer aan

Toegevoegd: 25-02-2021, 22.07 uur
De man droeg een kleine hoeveelheid drugs en een alarmpistool bij zich
De man droeg een kleine hoeveelheid drugs en een alarmpistool bij zich
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De Walcherse politie heeft donderdag een man aangehouden die zou dealen in verdovende middelen. Tijdens een actiedag die gehouden werd, konden agenten de man aanhouden.


De politie startte met de recherche een onderzoek omdat het vermoeden bestond dat de nu aangehouden verdachte drugs verhandelde. Nadat de rechercheurs informatie hadden verzameld, ging de politie donderdag over tot actie. Twee politieteams reden langs twee verschillende locaties op zoek naar verdovende middelen. Bij de doorzoeking van één van de woningen werd een hoeveelheid drugs aangetroffen. Volgens de politie zou het onder meer gaan om XTC.

De agenten troffen de verdachte in eerste instantie niet aan op de locaties, maar konden hem later wel aanhouden. Bij de arrestatie bleek dat de man een alarmpistool bij zich droeg. De verdachte is overgebracht naar gevangenis Torentijd in Middelburg. Bij de fouillering in de gevangenis bleek dat de man een kleine hoeveelheid drugs in zijn ondergoed had verstopt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (26-2-2021 om 12:55)
Een kruimeldealer bedoel je.
Jwz (26-2-2021 om 04:16)
Goed werk politie walcheren!
Cookie-instellingen beheren