Weerbericht:
Zonnige perioden, maar ook enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Henneptoppen gevonden in schuurtje Vlissingen

Toegevoegd: 27-02-2021, 12.04 uur
Henneptoppen gevonden in schuurtje Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISISNGEN - Agenten hebben bij een woning aan de Jan Vermeerlaan in Vlissingen een zak henneptoppen in beslag genomen. De 20-jarige bewoner is aangehouden.


De dienders waren op vrijdagavond op zoek naar een gestolen motor. Ze hadden informatie dat deze mogelijk op de Jan Vermeerlaan zou staan. Bij het schuurtje van de woning spraken ze de 20-jarige verdachte aan. Ze vroegen of ze in het schuurtje mochten kijken en zagen vervolgens de zak gevuld met henneptoppen liggen.

Daarop is de man direct aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. De hennep is in beslag genomen. Er werd ook nog een shell (vuurwerk) gevonden, ook deze is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
geen reacties (1-3-2021 om 10:12)
Als je meer toppen willen, ga dan naar de coffeeshop. Daar staan ook nog zakken vol met softdruks. lafbekken, meten met 2 maten ba.
Cookie-instellingen beheren