Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongeren aangehouden na beklimmen brugwachterstoren

Toegevoegd: 27-02-2021, 12.07 uur
Jongeren aangehouden na beklimmen brugwachterstoren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - De politie heeft drie mannen aangehouden die afgelopen nacht rond 01.30 uur werden betrapt toen ze de brugwachterstoren aan de Oostpoortweg in Sas van Gent hadden beklommen.


De brugwachter waarschuwde de politie toen hij een persoon op de noodtrap van de toren zag lopen. Er kwamen direct meerdere agenten ter plaatse. Een van de verdachten, een 17-jarige jongen uit Hulst, kon ter plaatse worden aangehouden. Twee andere verdachten werden in een woning in Westdorp aangehouden.

Het gaat om een 19-jarige man uit Westdorpe en een 19-jarige man uit Pijnacker. Het drietal is aangehouden voor het betreden van verboden terrein, ook krijgen ze een bekeuring voor het overtreden van de avondklok. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (27-2-2021 om 12:24)
Hoe gestoord moet je dan wel wezen.
Cookie-instellingen beheren