Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Onderzoek naar brand opslagruimte M'burg

Toegevoegd: 27-01-2007, 17.49 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar een brand in Middel-burg.

Vrijdagavond brak rond tien over zeven brand uit in de opslagruimte op de parterre van een flatgebouw aan het Driewegenhof. De brand woedde in huis-houdelijk afval en zorgde voor een forse rookontwikkeling. Als gevolg van het vuur ontstond grote hitte.

Salvage
De wanden en het plafond van de ruimte raakten zwaar beschadigd. Ook een elektrische installatie en de woning boven de ruimte liepen schade op. De Stichting Salvage werd ingezet om de bewoner van deze woning te helpen bij de afhandeling van de schade.

De Stadsgewestelijke brandweer heeft het vuur geblust met twee stralen hoge druk. Bij de bluswerkzaamheden werd één tankautospuit ingezet. Een ladder-wagen werd ook gealarmeerd, maar hoefde niet ingezet te worden.

De politie onderzoekt de oorzaak van de brand. Ook is men op zoek naar mensen die iets kunnen melden over het ontstaan ervan. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of te bellen met 0900-8844.

Bij de brand is niemand gewond geraakt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750