Weerbericht:
Buien, in het noordelijk kustgebied zware windstoten
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Auto te water op Brouwersdam, één gewonde

Toegevoegd: 27-02-2021, 15.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHARENDIJKE - Op de Brouwersdam ter hoogte van Scharendijke is vanmiddag een auto te water geraakt. De bestuurder kon zelf uit het voertuig komen, maar raakte wel gewond.


Het incident gebeurde even voor 14.00 uur. Omdat het bij de melding onduidelijk was of er een of meerdere personen in het voertuig zaten, is door het Kustwachtcentrum ook hulp vanaf het water gestuurd, met onder meer de KNRM en een RIB van de douane.

De persoon die in de auto zat kon zelf aan de kant komen en is opgevangen in een ambulance. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hij bleek de enige inzittende te zijn. De KNRM heeft de auto vervolgens uit het water gehaald en op de kant gezet waarna een bergingsbedrijf deze heeft weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (28-2-2021 om 00:23)
Ik tel 5 personen van de KNRM. Nou als je de brandweer had gebeld had je een heel leger gekregen. Prima en gepaste inzet.
Moeder (27-2-2021 om 18:01)
Knap.... Wist bestuurder de rem niet meer te vinden? Of de handrem... Gelukkig met de schrik vrijgekomen...
Cookie-instellingen beheren