Weerbericht:
Bewolkt en eerst perioden met regen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opzettelijk aangereden na ruzie in Axel

Toegevoegd: 28-02-2021, 10.50 uur
Door: Manfred Berrevoets

AXEL - In Axel is vanmorgen een man opzettelijk aangereden door een personenauto na een ruzie. De politie heeft twee verdachten aangehouden.


De politie kreeg rond 07.20 uur een melding van een ruzie bij een woning aan de Johannastraat. Hierbij werd de voorruit van de woning vernield. Ook werd er iemand mishandeld. Na de ruzie werd er een man opzettelijk aangereden door een personenauto. Het slachtoffer raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobilist is er na de aanrijding vandoor gegaan. 

De omgeving in de Johannastraat werd afgezet en de politie heeft hier onderzoek gedaan. Zo zijn de sporen door verkeersspecialisten in kaart gebracht. Ook zijn er camerabeelden veilig gesteld waarop het voorval vermoedelijk te zien is.

De auto die betrokken was bij de aanrijding is rond 09.30 uur aangetroffen in de Van Gistellelaan. Hier is door de politie ook onderzoek gedaan. Een bergingsbedrijf heeft dit voertuig voor onderzoek weggesleept. Vanmorgen is er een 47-jarige man uit Axel aangehouden voor het voorval. Het zou gaan om de bijrijder van de auto. Een 23-jarige man, eveneens afkomstig uit Axel, meldde zich vanmiddag zelf bij de politie. Hij is ook aangehouden als verdachte in deze zaak.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
frank van limmen (3-3-2021 om 21:55)
ja ik was er bij ,maar ze vergeten te melden dat de man die aangereden is eerst de 47 jarige ik dus , met een had neergestoken voor de woning En deze week nog wordt opgehaald door de politie !!!
ger (2-3-2021 om 13:57)
zo mooie bak die ze daar wegslepen, als die op de politie veiling komt wil ik em wel hebben voor weinig.
Theo (1-3-2021 om 20:03)
Ik schrik hier niet van, het is daar wekelijks wel iets. Wat alcohol doet met een mens
Kees (28-2-2021 om 20:08)
Dan ben je echt niet goed wijs...opzettelijk aan willen rijden, een woning vernielen...man had gewoon weggegaan..veel raken echt van het padje.
Jwz (28-2-2021 om 17:14)
Wat een koekwous zeg! :)
Jwt (28-2-2021 om 12:59)
Wat een *** die gast!
Cookie-instellingen beheren