Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Tien jongeren bekeurd bij feest in Nieuwland

Toegevoegd: 28-02-2021, 19.47 uur
Tien jongeren bekeurd bij feest in Nieuwland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

NIEUW- EN SINT JOOSLAND - Een groepje feestende jongeren is gisteravond in Nieuw- en Sint Joosland door de politie bekeurd. Ook werd het feest beëindigd.


Even voor 22.00 uur kregen agenten een melding van harde muziek aan de Binnendijk. Ze gingen op onderzoek uit en troffen in een schuur een groep jongeren aan. Er werd geen onderlinge afstand gehouden waarna besloten is de feestgangers te bekeuren en het feest te beëindigen.

Er werden tien boetes uitgeschreven. Volgens de politie waren alle jongeren tussen de 18 en 21 jaar oud.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
RB (2-3-2021 om 11:42)
@[email protected]: Op school en op sport word er toezicht gehouden of men de 1,5 meter naleeft. Met drank op gaan ze enkel maar aan elkaar zitten plukken. Dit hoef je niet te staven met cijfers zoals je vraagt das gewoon logica. En Jan dit heeft niks te maken met NSB’ers, dit heeft te maken met mensen die wel gezond verstand hebben en dit virus willen indammen om zo weer de economie op gang te krijgen. Probeer jij die jongeren maar wijste maken dat ze niet goed bezig zijn dan krijg je een bierflesen naar je kop gegooid Want als we allemaal maar bier gaan zuipen en op elkaar kruipen zoals jij graag ziet dan zal je zien wat het over een maand doet met de zorg doet. Als we het niet met z’n allen doen gaan we hier nooit meer vanaf komen
Michel (2-3-2021 om 11:09)
Gelukkig zijn er nog genoeg jongeren die zich, hoe moeilijk het ook is, nog aan de regels houden of zo goed als het kan. Maar de jeugd die dit niet doen, zijn meestal zo opgefokt door de volwassenen die nergens naar kijken en alleen voor hun eigen leven en denken , ikke ikke en de rest kan stikke.
Maarten (2-3-2021 om 10:36)
Laat die gasten toch lekker, de kans dat hierdoor meer besmettingen komen is net zo groot dan dat al die mensen die ze hier en elders veroordelen er ook gewoon op los leven. Kijk hoe ze boodschappen doen of zondags naar het bos, strand of op visite gaan. Vorige winter 10.000 extra doden, deze winter 7.000! Dat zijn normale griepcijfers, ieder jaar is het druk op IC en ook dan waren er mensen die longproblemen bleven houden. De regels van nu slaan werkelijk nergens op. Na de zomer gaan heel veel mensen alsnog failliet en de schulden worden over de belastingbetaler verdeeld. Gooi nu alles open, dan kunnen mensen die geen griep willen lekker binnen blijven. Of draag overal een integraalhelm
@mimosa (1-3-2021 om 16:11)
Kunt u die bewering staven met cijfers of andere feitelijke waarheden? Jongeren gaan vandaag weer naar school, komen samen om te sporten....wat is dan de meerwaarde om een feestje met jongeren te verbieden? Ook daar komen zij net als op school met elkaar in aanraking.
bram goeree (1-3-2021 om 13:57)
idioten en later klagen dat de maatregelen langer duren door meer besmettingen van deze egoisten .bekeuringen kunnen niet hoog genoeg zijn
Thijs (1-3-2021 om 11:18)
Nou die politiegasten kunnen weer trots zijn op zichzelf! Hoeveel onopgeloste strafzaken liggen er nog te verstoffen op de plank? Zoals veerkrachtig! Het is wel weer duidelijk dat de prio ligt bij boetes schrijven. Dat mensen hier nog intrappen is echt onbegrijpelijk
Cookie-instellingen beheren