Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs bestuurster ingenomen na alcoholtest Hulst

Toegevoegd: 01-03-2021, 10.50 uur - Update: 02-03-2021, 15.53 uur
Rijbewijs bestuurster ingenomen na alcoholtest Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - Het rijbewijs van een beginnend bestuurster is zondag ingenomen nadat ze bij een alcoholtest een te hoge waarde blies. De Zeeuws-Vlaamse politie hield in de middag en avond meerdere verkeerscontroles waarbij verschillende weggebruikers op de bon werden geslingerd. Ook het rijbewijs van een hardrijder werd ingenomen.


Bij de alcoholtest in de gemeente Hulst werden in totaal 21 bestuurders gecontroleerd. De beginnend bestuurder blies als enige positief. De vrouw blies een waarde van 440 Ugl (microgram per liter). Beginnend bestuurders mogen maximaal 88 Ug/l blazen. De chauffeur zat duidelijk boven de limiet en mocht daarom haar rijbewijs inleveren op het politiebureau.

Verder bekeurde de politie twee weggebruikers voor grote snelheidsovertredingen. Een derde bestuurder kon in Clinge zijn rijbewijs inleveren. Op de Kijkuitstraat reed de automobilist 163 kilometer per uur waar 60 kilometer per uur de maximale snelheid is. Ook ontvingen verschillende brom- en snorfietsers een boete omdat de maximale constructiesnelheid van hun voertuigen niet in orde was. Ook reden enkelen van hen zonder rijbewijs en hield een aantal bestuurders een mobiele telefoon vast tijdens het rijden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (2-3-2021 om 18:11)
CHAPEAU ! Geweldig werk van de politie, moet eigenlijk dagelijks gebeuren.
Cookie-instellingen beheren