Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Walcherse politie forceert deur na winkeldiefstal

Toegevoegd: 01-03-2021, 11.14 uur
Walcherse politie forceert deur na winkeldiefstal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De Walcherse politie heeft zondag een verdachte aangehouden voor winkeldiefstal. De dader was er vandoor gegaan en was een woning ingevlucht waar hij uiteindelijk is aangehouden.


De politie kon na onderzoek de locatie van de verdachte achterhalen. Eenmaal aangekomen bij de woning bleek dat de dader de deur niet wilde openen voor de agenten. Hierop forceerden de ingezette agenten de deur van de woning zodat ze de verdachte konden aanhouden. Dit ging niet zonder slag of stoot want de dader bood verzet bij de aanhouding. Daardoor is ook wederspannigheid ter laste gelegd.

Naast het verzet kregen de agenten ook verwensingen en bedreigingen over zich heen. Volgens de politie wordt dit meegenomen in de strafzaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren