Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie geeft foto pinner gestolen pinpas vrij

Toegevoegd: 01-03-2021, 16.51 uur
De man zou met de gestolen pinpas onder meer in Goes hebben gepind
De man zou met de gestolen pinpas onder meer in Goes hebben gepind
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

HEINKENSZAND - De politie heeft een foto vrijgegeven van een man die, onder meer in Goes, met een gestolen pinpas heeft gepind. De politie hoopt met deze foto de daders van een babbeltruc in Heinkenszand op te sporen.


De pinpas zou op 15 december afgelopen jaar zijn gestolen tijdens een babbeltruc in Heinkenszand. In de tussentijd is de pas op verschillende plekken waaronder Goes en Eindhoven door de man gebruikt.

De politie heeft nu foto's van de pinner verspreid in de hoop dat mensen die de man op de foto herkennen zich melden via het tipformulier op haar website.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ria Wilbrink (3-3-2021 om 21:05)
Ik wens voor deze dader dat hij GEEN taakstraf krijgt maar dat zijn bankrekening leeg gehaald zal worden en hij 1 week op straat moet leven.
Jaap (2-3-2021 om 11:10)
Hoe is het mogelijk dat na jaren van waarschuwingen in de media er nog steeds mensen zo naïef zijn dat ze in de trucs van dit uitschot trappen.
mar (2-3-2021 om 10:06)
Snap dat niet, je kunt toch niet veel geld gelijk pinnen. Trouwens als je pas is verdwenen gelijk blokkeren. Toch en hoe kwam ie aan de pincode?
Eline (2-3-2021 om 09:11)
Ik herken hem helaas niet , enige wat ik kan opmaken is dat hij een migratie achtergrond heeft.
Rick (2-3-2021 om 08:48)
Zo blijkt dat mondkapjes multifunctioneel zijn; dat komt onze medelanders heel goed uit. Zij hopen waarschijnlijk dat deze maatregel nog een tijdje van kracht blijft......
AntiGSM (1-3-2021 om 21:24)
Hier loopt heel Nederland vol mee, ik stem Wilders! Hadden we al jaren eerder moeten doen, is nu te laat....dank u Rutte en kompanen!
Cookie-instellingen beheren