Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie vindt gestolen pallets terug in Zuid-Holland

Toegevoegd: 01-03-2021, 20.11 uur
De pallets werden teruggevonden in Zuid-Holland.
De pallets werden teruggevonden in Zuid-Holland.
© Foto: Politie Hoeksche Waard
Door: Remi Mesu

RILLAND - De politie heeft maandag in Zuid-Holland een flinke hoeveelheid gestolen pallets uit Rilland teruggevonden. De politie kwam de pallets op het spoor na twee arrestaties door agenten van het Zuid-Hollandse politieteam Hoeksche Waard.


Bij de aanhouding van twee verdachten in de nacht van zondag op maandag troffen agenten ruim 139 zogeheten Euro-pallets aan. Hierop plaatsten de agenten een bericht op Facebook om de eigenaar van de spullen op te sporen. Ze vermoedden dat de diefstal was gepleegd in West-Brabant maar dat bleek niet helemaal juist.

De wijkagenten van Kapelle lieten vanmiddag namelijk weten bezig te zijn met de zaak nadat vanuit Rilland melding was gemaakt van de diefstal van soortgelijke pallets. Later schreven de agenten van Hoeksche waard ook op Facebook dat de eigenaar zich had gemeld. De bezitter van de pallets heeft aangifte gedaan van de diefstal. De recherche pakt de zaak nu verder op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J.Bond (1-3-2021 om 20:37)
Mooi gedaan!!
Cookie-instellingen beheren