Weerbericht:
Zonnige perioden, maar ook enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsers gewond bij aanrijdingen Goes en Sas van Gent

Toegevoegd: 02-03-2021, 10.56 uur
Fietsers gewond bij aanrijdingen Goes en Sas van Gent
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij aanrijdingen in Goes en Sas van Gent zijn dinsdag tijdens de ochtendspits fietsers gewond geraakt. Geen van de fietsers raakte voor zover bekend ernstig gewond.


Het ongeluk in Sas van Gent gebeurde rond 08.15 uur bij de kruising van de Poeldijkstraat, de Staakstraat, de Vrijestraat en de Westdam. Volgens de politie werd hier, net op Belgisch grondgebied, een fietser geschept door een auto. Het slachtoffer klaagde over pijn in de rug en aan het stuitje. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

In Goes werd rond 08.25 uur eveneens een fietser aangereden door een auto. Dit gebeurde bij de Voorstad. Ook hier werd de fietser per ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren