Weerbericht:
Heldere nachten en overdag vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vlissinger aangehouden voor illegaal vervoer lachgas

Toegevoegd: 02-03-2021, 15.44 uur
De agenten troffen in de kofferbak acht volle flessen met lachgas aan
De agenten troffen in de kofferbak acht volle flessen met lachgas aan
© Foto: Politie Zeeland-West Brabant
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond in Vlissingen acht volle cilinders met lachgas gevonden in een auto. De bestuurder van het voertuig is aangehouden.


Agenten zagen rond 20.50 uur op de Scheldestraat een auto met hoge snelheid richting de Badhuisstraat rijden. Ze wilden de auto controleren en zagen dat de bestuurder een doorgetrokken streep en een gebodsbord negeerde. Op de Komstraat konden de agenten de bestuurder uiteindelijk tot stoppen manen. Hierop werden de bestuurder en het voertuig gecontroleerd.

Op de achterbank van de auto zagen de agenten een fles met lachgas liggen. Toen de man niet wilde meewerken aan een controle van de kofferbak, werd hij aangehouden. De 22-jarige Vlissingse automobilist werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. De auto werd voor onderzoek naar het politiebureau gebracht.

In de kofferbak van de wagen vonden agenten acht volle cilinders met lachgas. Het vervoeren van lachgas is echter alleen toegestaan met een vergunning. De automobilist had die vergunning niet en daarmee was hij in overtreding van de wet economische delicten. De man is dinsdag verhoord. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren