Weerbericht:
Opklaringen, overdag stapelwolken. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuws-Vlaamse politie zoekt veroorzaker ongeval

Toegevoegd: 02-03-2021, 22.09 uur
Zeeuws-Vlaamse politie zoekt veroorzaker ongeval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

HULST - Een automobilist is dinsdagavond door een andere bestuurder in Hulst van de weg gedrukt. De veroorzaker van het ongeluk is na het incident weggereden van de plaats van het ongeval. De politie roept getuigen op om contact op te nemen.


Het ongeval gebeurde rond 18.00 uur op de Zoetevaart. De melder werd op dat moment ingehaald door de andere chauffeur. Na de inhaalactie duwde de automobilist de auto van de gedupeerde van de weg af. Volgens de politie is bij het incident vermoedelijk schade aan beide auto's ontstaan.

Na de botsing tussen de twee reed de inhalende chauffeur weg van de plaats van het ongeval. De politie zoekt nu de tegenpartij en is tevens op zoek naar getuigen van het ongeluk. Mensen die tips of informatie hebben worden opgeroepen om te bellen naar 0900-8844. Anoniem bellen kan naar 0800-7000.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren