Weerbericht:
Zonnige perioden, maar ook enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Man krijgt klappen na ruzie en valt van trapje

Toegevoegd: 03-03-2021, 17.51 uur
Man krijgt klappen na ruzie en valt van trapje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Een man uit Tholen is dinsdagmiddag slachtoffer geworden van een mishandeling. De man heeft klappen gekregen en viel daardoor van een huishoudtrapje. Een 21-jarige man is aangehouden.


Het slachtoffer stond rond 16.30 uur op het trapje bij zijn woning aan de Kotterstraat toen hij de verdachte aansprak vanwege een zakelijk geschil dat de twee hebben. De verdachte gaf de Tholenaar een paar flinke vuistslagen in zijn gezicht.

Het slachtoffer viel hierdoor van het huishoudtrapje. Hierna deelde de man nog een paar klappen uit. De verdachte is aangehouden en zit vast voor verhoor. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren