Weerbericht:
Zonnige perioden, maar ook enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier verstekelingen gevonden in vrachtwagen

Toegevoegd: 04-03-2021, 18.08 uur
Vier verstekelingen gevonden in vrachtwagen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN-OOST - De politie heeft vanochtend in Vlissingen-Oost vier verstekelingen in een vrachtwagen aangetroffen. Het gaat om personen uit Eritrea, waarvan er twee minderjarig zijn.


De politie kreeg een melding dat er verstekelingen in een vrachtwagen op het haventerrein zouden zitten. Toen agenten gingen kijken, troffen zij de personen aan. Ze zijn door de marechaussee uit de vrachtwagen gehaald.

De marechaussee doet onderzoek naar de vier gevonden verstekelingen. Er wordt bijvoorbeeld uitgezocht wat de identiteit van de personen is en of zij asiel in Nederland aan willen vragen. De Eritreeërs zijn overgebracht naar Hoogerheide.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (5-3-2021 om 07:13)
Terug sturen, het enigste waar ze voor komen is de uitkering en vrouwen lastig vallen...werken willen ze niet. We zijn al overal in het land en we kunnen niet alles helpen terwijl er genoeg landen zijn die ook m mogelijk heden hebben voor ze.
Cookie-instellingen beheren