Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vrouw zwaargewond na ongeluk met vuilnisauto

Toegevoegd: 05-03-2021, 10.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Een vrouw is vrijdagmorgen zwaargewond geraakt nadat zij op haar fiets werd aangereden door een vuilnisauto.


Het ongeluk gebeurde even na half negen op de kruising van de Slabbecoornweg met de Deltaweg. De vrouw reed hier op haar elektrische fiets toen zij door nog onbekend oorzaak werd aangereden door de chauffeur van de vuilnisauto.

Volgens de politie raakte het slachtoffer zwaargewond en is er een traumahelikopter ter plaatse geweest. De vrouw is vervolgens met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Een politiehelikopter heeft vanuit de lucht de omgeving vastgelegd. Door de Verkeerspolitie zal verder onderzoek gedaan worden naar de toedracht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janneke (5-3-2021 om 14:41)
Gruwelijk!! Als je naar de foto’s 9 en 10 kijkt, lijkt de chauffeur wel erg links af de bocht te nemen. En had hij hier wel of niet voorrang op die mevrouw?
AntiGSM (5-3-2021 om 13:59)
Ik hoop dat dit goed afloopt voor de betrokkenen, wel moet ik zeggen dat het mij verbaast dat dit niet dagelijks gebeurt, als ik zie wat de meeste fietsers allemaal doen in het verkeer. Bijna niemand geeft richting aan, ze rijden veel te hard op onoverzichtelijke plaatsen zodat je als automobilist en als voetganger daar bijna niet op kan reageren en bij de jeugd zit nog steeds de telefoon vastgeplakt in de hand.
Ja-Ja (5-3-2021 om 11:26)
Sterkte voor die Mevrouw. Wat heeft dit ongeluk met een Elektische fiets te maken??Waarom word dat gezegd?? Vrachtwagenbestuurder had de bocht NIET moeten afsnijden en op zijn RECHTER weghelft moeten blijven. Dan had bestuurder eerst goed naar rechts kunnen kijken en Mevrouw gezien., Nu zal er wel gezegd worden dat Mevrouw in de dodenhoek van spiegels reed niet te zien was.
Cookie-instellingen beheren