Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek ongeval Tholen nog in volle gang

Toegevoegd: 05-03-2021, 18.33 uur
Vanochtend werd ter plaatse al sporenonderzoek gedaan.
Vanochtend werd ter plaatse al sporenonderzoek gedaan.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

THOLEN - Het politie-onderzoek naar de ernstige aanrijding vanochtend op de Slabbecoornweg in Tholen is nog in volle gang. De politie heeft beelden van een dashcam veiliggesteld. Het slachtoffer kan nog niet worden gehoord.


De zwaargewonde, een 68-jarige fietsster uit Tholen, werd rond 08.30 uur aangereden door een vuilniswagen. Dat gebeurde bij de kruising met de Deltaweg. Volgens de politie reed de vrouw met haar elektrische fiets over de straat toen ze werd aangereden door de afslaande vuilnisauto. Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar uiteindelijk is de vrouw met de ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Over haar toestand is nog niets bekend maar volgens de politie is de vrouw nog niet in staat om een verklaring af te leggen.

Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Vanochtend werd ter plekke al sporenonderzoek gedaan op locatie. Agenten hebben getuigen van het ongeval gehoord en ook de chauffeur van de vuilniswagen heeft een verklaring afgelegd. De man moest een blaastest ondergaan maar hij bleek niet gedronken te hebben.

De vuilniswagen had een dashcam aan boord. De beelden hiervan worden afgestaan aan de politie ten behoeve van het onderzoek. Vanuit een politiehelikopter zijn overzichtsfoto’s gemaakt van de situatie ter plaatse. Deze worden ook meegenomen in het onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren