Weerbericht:
Zaterdag perioden met zon en droog, zondag kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto met aanhanger belandt in sloot A256 Goes

Toegevoegd: 06-03-2021, 13.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Langs de Deltaweg (A256) bij Goes is aan het begin van de middag een personenauto met aanhangwagen in een sloot terecht gekomen. Niemand raakte gewond.


Het (voor zover bekend) eenzijdige ongeluk gebeurde rond 12.00 uur op de rijbaan richting knooppunt De Poel bij de snelweg A58. Na de melding werden de politie, de ambulancedienst, Rijkswaterstaat en de brandweer opgeroepen. De brandweer hoefde uiteindelijk echter niet meer ingezet te worden. De ambulancedienst heeft de betrokkenen, waaronder ook twee kinderen, onderzocht maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf De Moor werd ingeschakeld om de auto en de aanhangwagen te takelen. Eerst werd de auto uit de sloot getrokken. Vervolgens werd de lading hout die op de aanhanger lag van de aanhanger getakeld. Hierna werd ook de aanhangwagen zelf terug op zijn wielen gezet. Rond 13.30 uur was de weg weer helemaal vrij. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval en de lading die werd vervoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (10-3-2021 om 13:40)
Hey Jan ik was er ook nie bij, maar misschien deed de bestuurder net iets op de telefoon of bekeek hij die enorme reclame borden op het gebouw
jan (8-3-2021 om 11:18)
ik was er niet bij hoor , maar zo te zien aan formaat van de aanhanger en dan de lading hout heb ik zo mijn vermoedend dat deze combinatie niet goed op mekaar was afgestemd
Cookie-instellingen beheren