Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder (50) gewond bij botsing met auto Hulst

Toegevoegd: 06-03-2021, 14.25 uur
Motorrijder (50) gewond bij botsing met auto Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - Een 50-jarige motorrijder uit Hulst is vanochtend gewond geraakt bij een botsing met een personenauto. Dat gebeurde op de parallelweg van de Absdaalseweg in zijn woonplaats.


De motorrijder reed volgens de politie over de Stellestraat. Bij de Absdaalseweg naderde een auto vanaf een grindweg. De motorrijder remde nog, maar een botsing kon niet meer worden voorkomen. De motorrijder kwam ten val en liep volgens de politie lichte verwondingen op. Voor de man werd een ambulanceteam gewaarschuwd.

Tegenover de opgeroepen politieagenten verklaarde de automobilist de motorrijder tot op het laatste moment niet te hebben gezien. Deze 71-jarige Hulstenaar kreeg een proces-verbaal voor het niet verlenen van voorrang. De beide betrokkenen hebben een blaastest afgelegd maar ze bleken niet onder invloed van alcohol te hebben gereden.

Door de botsing liepen zowel de auto als de motor schade op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (7-3-2021 om 08:18)
Sinds wanneer worden er bij een ongeluk direct boetes uitgedeeld???
Cookie-instellingen beheren