Weerbericht:
Zonnige perioden, maar ook enkele wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor bedreigen agent Terneuzen

Toegevoegd: 06-03-2021, 15.45 uur
Man aangehouden voor bedreigen agent Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De politie heeft zaterdagmiddag in Terneuzen een man aangehouden voor het bedreigen van een agent. De man dreigde een hamer naar een agente te gooien.


De politie kreeg rond 12.30 meldingen van buurtbewoners binnen dat de man met een hamer op een woning in de Tholensstraat stond te slaan. Volgens de politie is de woning eerder gesloten op basis van de Wet Aanpak Woonoverlast. Volgens omwonenden wilde de ex-bewoner zijn woning weer ingaan.

Toen agenten ter plaatse gingen, troffen ze de man in de tuin van de woning aan. Bij de poort naar de tuin vroegen ze de man om die te openen. Dat weigerde de man. Eén van de agenten klom vervolgens op de schutting, sprak de man aan en sommeerde hem zichzelf kenbaar te maken en de poort te openen.

Volgens de politie kwam de man hierop met de hamer op een agente af. Hij dreigde om de hamer naar het hoofd van de diender te gooien. Hierop besloten de andere agenten met geweld de poort te openen waarop de man werd aangehouden. De man is meegenomen naar een politiecellencomplex en wordt daar gehoord. De agente heeft aangifte gedaan van bedreiging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JP Wagenaer (7-3-2021 om 02:37)
Opgeruimd staat netjes
Ronald (7-3-2021 om 02:06)
Geen greintje respect meer voor de handhavers hé !
Jwt (6-3-2021 om 22:40)
Altijd dezelfde trieste figuren, die aandacht moeten trekken... ze zouden zelf eens een dienst mee moeten draaien maarja daar zijn ze te lui voor het enigste wat ze willen en kunnen is chillen nm pfff
Peter Van Zalen (6-3-2021 om 19:01)
Agressie en geweld tegen politie en anderen met een publieke taak moet harder aangepakt worden. Mee eens: ga naar petities.nl en steun de petitie Minimumstraffen bij geweld tegen beroepen met publieke taken.
bram goeree (6-3-2021 om 16:53)
dat heb je met al de bezuinigingen .dan lopen er meer idioten op straat dan dat er opgesloten zitten .
Erik (6-3-2021 om 16:50)
Nou, dan heeft tie in ieder geval "onderdak" maar kloppen doet het niet. Geen (dreigen met) geweld, niet naar handvers, hulpverleners, nee naar niemand... :-(
Cookie-instellingen beheren