Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 54 km

Brandweer ingezet voor schoorsteenbrand Scharendijke

Toegevoegd: 07-03-2021, 11.19 uur
Brandweer ingezet voor schoorsteenbrand Scharendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SCHARENDIJKE - De brandweer is zaterdagmiddag uitgerukt voor een schoorsteenbrand in Scharendijke. Bij de woning bleek dat de brand meeviel. Wel heeft de brandweer de schoorsteen schoongemaakt.


De brandweervrijwilligers van de post Scharendijke kregen rond 15.40 uur een melding binnen van een schoorsteenbrand aan de Akkerbloemstraat in het dorp. Eenmaal aangekomen bij de woning zagen de bluslieden dat de omvang van de brand mee viel. Hierop werd besloten om de aanrijdende tankautospuit van de post Renesse terug te laten keren.

De hoogwerker van de brandweer Zierikzee is wel ter plaatse geweest zodat de brandweer de schoorsteen van de woning goed schoon kon maken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren