Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist beboet voor avondklok en rit onder invloed

Toegevoegd: 07-03-2021, 11.23 uur
Automobilist beboet voor avondklok en rit onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SCHORE - Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag bij Schore beboet voor het rijden onder invloed. Ook bleken de chauffeur en zijn bijrijder geen geldige reden te hebben om tijdens de avondklok buiten te zijn.


De bestuurder reed rond 01.50 uur op de Schoorse Zeedijk toen de politie hem besloot te controleren op de naleving van de avondklok. Al snel merkten de agenten op dat de chauffeur had gedronken toen hij de auto instapte. Bij de blaastest bleek dat de weggebruiker 505 ug/l blies. De maximaal toegestane waarde bedraagt echter 220 ug/l. Tegen de bestuurder wordt hiervoor proces verbaal opgemaakt.

De automobilist en zijn bijrijder bleken geen geldige reden te hebben om tijdens de avondklok buiten te zijn. Beide personen hebben daarom een proces-verbaal gekregen voor het niet naleven van de avondklok.

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (8-3-2021 om 11:28)
@Zeeuw, dit figuur reed wel onder invloed of vindt je dit normaal. Wat zuurstof happen betreft, deze opmerking slaat nergens op. Als de mens normaal leeft kan je genoeg zuurstof happen.
Tom Helgers (7-3-2021 om 21:24)
@Zeeuw: dan nog pleegt hij een erg delict, rijden onder invloed! Gewoon goed werk van de politie.
Symoon (7-3-2021 om 16:09)
Neeee, wat verschrikkelijk...! Dit zijn vast van die mensen die willen genieten van het leven. Het is geen 2019 he! Dat mensen op zaterdag avond ordinair op stap gingen...! Doe aub normaal! Lieve mensen... Laat dit voor iedereen een goede waarschuwing zijn. En dan vooral voor de jeugd: blijf binnen! Het liefst alleen! Klaag niet en wees blij dat je een dak boven je hoofd hebt. We doen dit samen. Alleen op deze manier krijgen we covid er onder!
Zeeuw (7-3-2021 om 14:36)
Geen geldige reden om buiten te zijn....dit is de wereld waar we in leven, geen geldige reden, wat dacht je van zuurstof happen en vrij zijn?
Cookie-instellingen beheren