Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Pepperspray gebruikt bij arrestatie agressieve man Goes

Toegevoegd: 07-03-2021, 11.34 uur
Pepperspray gebruikt bij arrestatie agressieve man Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft zaterdagavond in Goes een man aangehouden die zich agressief gedroeg. Mogelijk was de man onder invloed van drank en/of drugs.


De man gedroeg zich bij de Klaphekkeweg zo agressief dat omwonenden rond 19.00 uur de politie alarmeerden. In de omgeving van een woning in de straat zagen de opgetrommelde agenten veel gebroken glas en huisraad buiten liggen. Op het moment dat de agenten de woning binnen wilden gaan, kwam de bewoner naar buiten.

Hij pakte een krat bier en wilde die in de richting van de agenten gooien. Op dat moment is pepperspray tegen de man gebruikt om hem onder controle te brengen. De man is met veel verzet aangehouden. Ook tijdens het vervoer naar een politiecellencomplex bleef hij nog agressief.

De man is ingesloten in een politiecel en zal vandaag gehoord worden door de politie. Waarom de man het agressieve gedrag vertoonde is niet duidelijk. De politie gaat dat nu onderzoeken maar geeft wel aan dat er mogelijk sprake was van drank- en/of drugsgebruik.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren