Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 8 km

Twee mannen aangehouden voor vernieling Vlissingen

Toegevoegd: 07-03-2021, 12.07 uur
Twee mannen aangehouden voor vernieling Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Twee mannen zijn zaterdagavond in Vlissingen aangehouden voor de vernieling van een ruit. De verdachten waren bij de aanhouding onder de invloed van alcohol.


Een getuige meldde rond 21.45 uur dat twee mannen een ruit van een winkel in de Walstraat vernielden. Agenten zijn direct in de omgeving gaan zoeken naar de daders en troffen op het Scheldeplein twee mannen aan die aan het opgegeven signalement voldeden.

Het ging om twee Rotterdamse mannen van 39 en 42 jaar oud. Het tweetal was volgens de politie behoorlijk onder invloed van alcohol. De mannen droegen veel drank met zich mee. Mogelijk is dat van diefstal afkomstig, maar dat onderzoekt de politie nog. De twee Rotterdammers zijn ingesloten in een politiecellencomplex en worden vandaag gehoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren