Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Slachtoffer dodelijk ongeluk Kapelle is vrouw van 85 jaar

Toegevoegd: 08-03-2021, 13.38 uur
De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het noodlottige ongeval.
De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het noodlottige ongeval.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De vrouw die gistermiddag om het leven is gekomen bij een ongeluk in Kapelle is een 85-jarige inwoner uit die plaats. Dat heeft de politie vanmorgen bekend gemaakt.


Het verkeersongeval gebeurde rond 13.30 uur nabij de kruising met de Lange Meet. Voor de vrouw werden nog twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar helaas mocht alle hulp niet baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan haar verwondingen.

De verkeerspolitie heeft samen met de afdeling Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie onderzoek gedaan naar de toedracht van het noodlottige ongeval. De bestuurder van de personenauto is door de politie meegenomen naar een bureau om daar een verklaring af te leggen. De man moest een blaastest afleggen maar hij bleek niet gedronken te hebben.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (9-3-2021 om 08:22)
@Jan Veel te hard rijden waar je maar 30 mag ! dat is een bekend probleem in Kapelle
Ja-Ja (9-3-2021 om 07:36)
Je rijd 30km en kijk goed voor uit dan zie je als bestuurder toch een scootmobil? Wat en waar lette bestuurder op?Hij zal met een smoes komen. Sterkte voor de nabestaande. Aan Jan ,je heb gelijk.
Albert (8-3-2021 om 21:11)
@jan Waar slaat dat nou weer op? Waarom zou de politie dit niet correct onderzoeken? En de oorzaak gaan ze jou zeker niet vertellen want het gaat je niks.
Mar (8-3-2021 om 18:33)
Ach zo triest! Veel sterkte voor de nabestaanden!
Margo (8-3-2021 om 16:50)
Wat een verdriet.... Heel veel sterkte voor degenen die achterblijven. Ook voor de chauffeur van de auto en de hulpverleners. Woorden schieten te kort.
Jan (8-3-2021 om 14:12)
Dan zijn we toch benieuwd wat daad werkelijk de oorzaak van dit ongeluk is , of schuif de politie het weer onder het matje ?
Cookie-instellingen beheren