Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Drie aanhoudingen na vondst drugs in woning

Toegevoegd: 09-03-2021, 10.08 uur
Drie aanhoudingen na vondst drugs in woning
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

TERNEUZEN - Nadat er overlastmeldingen werden gedaan is de politie een onderzoek gestart naar vermoedelijke drugs handel vanuit een woning aan de Kerkhoflaan In Terneuzen. Gisteren hebben agenten de woning doorzocht en troffen onder andere een hoeveelheid softdrugs aan.


Agenten zijn maandagmiddag de woning binnengestapt. In de woning troffen ze de drie mannen aan. Tijdens de doorzoeking hebben agenten softdrugs, een aantal steekwapens, pepperspray en contant geld in beslag genomen.

De verdachten zijn aangehouden op verdenking bezit en/of handel in softdrugs. Het gaat om drie mannen  van 22, 24 en 25 jaar uit Terneuzen. De gemeente is in kennis gesteld van de drugsvondst.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren