Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode man gevonden in auto Scherpenisse

Toegevoegd: 09-03-2021, 12.38 uur
Door: Manfred Berrevoets

SCHERPENISSE - De politie doet op dit moment onderzoek naar het aantreffen van een dode man in een auto in Scherpenisse. De omgeving is afgezet.


Vanmiddag kreeg de politie een melding aan de Scaldisstraat. Hier bleek een overleden man in een auto te zitten. Forensische rechercheurs doen nader onderzoek naar identiteit en omstandigheden van het overlijden van deze persoon.

De politie rukte met veel voertuigen uit en droeg kogelwerende vesten. De omgeving is afgezet met linten en er zijn zwarte schermen geplaatst. Later vamiddag heeft de politie laten weten dat er geen sprake is van een een misdrijf. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (10-3-2021 om 13:31)
sja Wim; misschien gewoon de nieuwe tijd en het lijkt erop dat Den-Haag er niets aan doet...
Wim (10-3-2021 om 07:08)
Wat komt het toch steeds meer voor dar er dode mensen gevonden worden waar van niet altijd de oorzaak van wezen, zoiets hoorde je vroeger toch nooit
Cookie-instellingen beheren