Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoner bedwelmd door gaslucht in woning

Toegevoegd: 09-03-2021, 16.36 uur
Bewoner bedwelmd door gaslucht in woning
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De hulpdiensten zijn gisteren een bewoner in Kapelle te hulp geschoten die zijn gaskraan open had laten staan. De man moest naar het ziekenhuis worden gebracht.


De politie kreeg een melding van een onwelwording. De bewoner had de gaskraan van zijn fornuis open laten staan en was hierdoor bedwelmd geraakt. Door de zeer alerte buurvrouw is het slachtoffer uit de woning gehaald.

De man is overgedragen aan de ambulancedienst die hem naar het ziekenhuis heeft gebracht. Volgens de politie haat het naar omstandigheden goed met het slachtoffer. De brandweer was ter plaatse gekomen om de woning te ventileren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren