Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Twee broers aangehouden in fraudezaak Aardenburg

Toegevoegd: 09-03-2021, 17.38 uur
Politie en OM namen administratie, computers, telefoons en andere datadragers in beslag.
Politie en OM namen administratie, computers, telefoons en andere datadragers in beslag.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

AARDENBURG - In een omvangrijk fraudeonderzoek hebben politie en OM vandaag doorzoekingen gedaan op twee locaties in Aardenburg. Hierbij zijn de broers Salar en Sasan Azimi aangehouden. De twee mannen zijn onder andere eigenaar van verschillende horecagelegenheden in Zeeuws-Vlaanderen en worden nu verdacht van witwassen, hypotheekfraude en valsheid in geschrifte.


Politie en OM deden invallen en zoekingen in hun woning aan de Herendreef en in een bedrijfsruimte die ze gebruiken in een hotel vlakbij. Naast dit tweetal hebben politie en OM nog acht andere verdachten op het oog. Verschillende overheidsinstanties onderzoeken al geruime tijd de financiële bedrijfsvoering van de twee hoofdverdachten. Onder andere specialisten van de FIOD deden mee aan de actie van vandaag.

Politie en OM namen administratie, computers, telefoons en andere datadragers in beslag. De actie van vandaag richt zich op het verzamelen van bewijs bij de handelswijzen van de verdachten. De broers zitten vast voor onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marinier (10-3-2021 om 09:27)
De vercijferde telefoons zijn gekraakt door de politie. De waarheid komt nu boven tafel. Van een telefoonzaak, restaurant en een hotel kun je geen milionair worden. Met het witwassen van zwart geld, hoe dan ook verkregen, kun je wel heel rijk worden. Door hun flamboyante levensstijl waanden zij zich onaantastbaar. Hulde aan onze nationale politie. En nu maar zeer doortastend doorpakken. Geen foutjes maken in de aanklacht en daarna de zaak voor de rechter brengen.
Petra (10-3-2021 om 07:38)
Toch stinkt het zaakje daar...en proberen hun straatje schoon te vegen.
Douwe dabert (9-3-2021 om 18:56)
Verbaast mij helemaal niets! Lekker ruig doen op tv en pochen met dure spullen, van miljonair naar de voedselbank ;)
Cookie-instellingen beheren