Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Twee broers aangehouden in fraudezaak Aardenburg

Toegevoegd: 09-03-2021, 17.38 uur
Politie en OM namen administratie, computers, telefoons en andere datadragers in beslag.
Politie en OM namen administratie, computers, telefoons en andere datadragers in beslag.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

AARDENBURG - In een omvangrijk fraudeonderzoek hebben politie en OM vandaag doorzoekingen gedaan op twee locaties in Aardenburg. Hierbij zijn de broers Salar en Sasan Azimi aangehouden. De twee mannen zijn onder andere eigenaar van verschillende horecagelegenheden in Zeeuws-Vlaanderen en worden nu verdacht van witwassen, hypotheekfraude en valsheid in geschrifte.


Politie en OM deden invallen en zoekingen in hun woning aan de Herendreef en in een bedrijfsruimte die ze gebruiken in een hotel vlakbij. Naast dit tweetal hebben politie en OM nog acht andere verdachten op het oog. Verschillende overheidsinstanties onderzoeken al geruime tijd de financiële bedrijfsvoering van de twee hoofdverdachten. Onder andere specialisten van de FIOD deden mee aan de actie van vandaag.

Politie en OM namen administratie, computers, telefoons en andere datadragers in beslag. De actie van vandaag richt zich op het verzamelen van bewijs bij de handelswijzen van de verdachten. De broers zitten vast voor onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc Dreesde (11-3-2021 om 16:41)
Toevallig net gezien op YouTube zijn zeer hardwerkende mensen, justitie heeft weer is een keer niks nuttig te doen .respect voor de broers en kom maar snel weer vrij !
clazina (11-3-2021 om 10:56)
Is er dan niemand hier die iets verdragen kan??? JALOUZIE !!!! Dit zijn hard werkende mensen die waarschijnlijk genoeg zwarte sneeuw hebben gezien!! Ook voor de vader en moeder van die op gepakte jongens. Je mag in Nederland je kop niet boven het maaiveld uitsteken. In en in triest.
Bram (10-3-2021 om 17:44)
In 2017 kwamen ze onschuldig naar buiten dus ik zou het allemaal eerst even afwachten. Zijn jullie jaloers ofzo kansloos commentaar hier bah.
Biggetje (10-3-2021 om 14:01)
Iedeteen mag rijk worden in Nederland. Maar er mee pochen is de mensen wakker maken hoe het is verkregen. Maar in deze tijd van veel financiële problemen zijn deze broers een onderzoek waard. Niets te verbergen dan komt ook dat weer goed.
Bientje (10-3-2021 om 12:31)
Een Allochtoon mag niet rijk worden in Nederland
Jtg (10-3-2021 om 12:13)
Inderdaad Douwe, volgens mij was het andersom van een voedselbank naar miljonair af nu als zaken te mooi zijn om waar te zijn dan is het meestal ook zo ey karma!:)
Cookie-instellingen beheren