Weerbericht:
Eerst af en toe regen, later zonnige perioden en een bui
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Banden auto's handhavers Schouwen lek gestoken

Toegevoegd: 10-03-2021, 10.15 uur
De banden van de voertuigen zijn door vandalen lek gestoken.
De banden van de voertuigen zijn door vandalen lek gestoken.
© Foto: Handhaving Schouwen-Duiveland
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - Vandalen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag de banden van een aantal handhavingsauto's in Zierikzee lekgestoken. Door de actie zijn de auto's tijdelijk niet bruikbaar.


De handhavingsdienst van Schouwen-Duiveland liet het nieuws woensdag weten via Instagram. Zo schrijven de handhavers: "Helaas hadden vannacht een aantal "helden" het gemunt op onze dienstvoertuigen. Deze vonden het blijkbaar nodig om de banden van onze voertuigen lek te steken."

Volgens de handhavers zijn de auto's tijdelijk niet bruikbaar. De banden worden zo snel mogelijk vervangen zodat de voertuigen weer ingezet kunnen worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@boa? Belachelijk (10-3-2021 om 16:09)
Gast....BOA'S voeren het beleid uit wat door de overheid 8s bepaalt. Dus als je iets tegen de werkzaamheden hebt van een handhaver bijvoorbeeld, want daar gaat het in deze om, mort je gaan klagen op t gemeentehuis of in Den Haag. De actie vd banden leksteken is ook niet persoonlijk aan een handhaver gericht, maar puur naar de organisatie. Als je nog een lesje wikt in de verschillende BOA's
mertens (10-3-2021 om 15:36)
Ik zie ineens ook wel heel veel van die BOA-wagentjes in de provincie rondrijden. Blijkbaar de beste besteding van ons belastinggeld. Wat wordt de volgende stap?
Buitengewoneonaantastbareaso (10-3-2021 om 15:34)
Actie reactie, verdiende loon van die boas
Vlissinger (10-3-2021 om 15:08)
Je oogst wat je zaait!
ger (10-3-2021 om 13:27)
Sja zulke zaakjes kan je verwachten in deze pamper maatschappij. Optreden mogen ze niet en wat is dan het nut vraag ik me af, vaak wordt het dan gezien als lastigvallen door zeurpieten gezien de opmerkingen/treiteringen/grote bakkes terug/ tot zelfs hinderen van de hulpverleners toe. Misschien wordt er nu echt opgetreden door de handhavers hun baasjes, want nu kost het extra geld en prestige verlies??
boa?Belachelijk! (10-3-2021 om 13:06)
Misschien moeten je wat nuttiger werk doen, dan mensen aan te houden die 1 mtr van elkaar staan vanwege de zogenaamde Corona.... Tijd dat je eens wat nuttigs gaan doen. Ipv makkelijk en snel geld verdienen voor die kut klote leugen regering in dit land! Tis allemaal een politiek spel aan t worden. Lekker mensen beboeten, en de horeca kapot laten gaan! Heeft niks met corona te maken! We worden bedrogen waar we bij staan! Ja dan krijg je zulke reacties.! Meeste boa.s zijn zielige trieste lui! Zou me schamen om op een verjaardag te zeggen, ja ik ben BOA. Zou me kapot schamen. Alsof dat een vak is! Mensen treiteren en werkende bedrijven naar de kloten helpen! GA wat nuttigs doen!
Cookie-instellingen beheren