Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Banden auto's handhavers Schouwen lek gestoken

Toegevoegd: 10-03-2021, 10.15 uur
De banden van de voertuigen zijn door vandalen lek gestoken.
De banden van de voertuigen zijn door vandalen lek gestoken.
© Foto: Handhaving Schouwen-Duiveland
Door: Remi Mesu

ZIERIKZEE - Vandalen hebben in de nacht van dinsdag op woensdag de banden van een aantal handhavingsauto's in Zierikzee lekgestoken. Door de actie zijn de auto's tijdelijk niet bruikbaar.


De handhavingsdienst van Schouwen-Duiveland liet het nieuws woensdag weten via Instagram. Zo schrijven de handhavers: "Helaas hadden vannacht een aantal "helden" het gemunt op onze dienstvoertuigen. Deze vonden het blijkbaar nodig om de banden van onze voertuigen lek te steken."

Volgens de handhavers zijn de auto's tijdelijk niet bruikbaar. De banden worden zo snel mogelijk vervangen zodat de voertuigen weer ingezet kunnen worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (13-3-2021 om 13:58)
@willem helemaal goe !! richt aub een eigen partij op, ik stem er dan zeker op.
Michel (12-3-2021 om 21:45)
@Bram, zoals je erom vraagt, zolang er van die aso's rondlopen die nergens omgeven en de maatschappij verzieken, zijn er helaas boa's nodig. Het is ook niet normaal dat jij het goedkeurt wat deze aso's uitvreten .
Timsalabim (11-3-2021 om 08:42)
Laatst zag ik een Politie auto rijden met op de bijrijders stoel een BOA... Oom agent mocht fijn de BOA aan zn handje meenemen, dan denk je toch ook als agent “hier heb ik niet voor getekend”.....
@ boa? (11-3-2021 om 00:12)
Je bedoelt handhavers...dat zijn net als douane beambten, boswachters en de wachtmeester van de Kmar, BOA'S. Als je wilt klagen over zaken, zorg dan wel dat je weet waar je over praat, boerke!
Willem (10-3-2021 om 18:03)
Gedogen en gedogen, en als er dan eindelijk opgetreden wordt zijn de rapen gaar. Direct optreden bij elke overtreding zal ze leren! H.h. BOA’s mijn sympathie heeft u. Bekeur, straf en doe alles wat binnen uw mogelijkheden toegestaan is teneinde het negeren van uw status tegen te gaan.
Joris (10-3-2021 om 17:32)
Niet iedereen is gecharmeerd van de goedkope en slecht gemanierde politievervangers begrijp ik uit deze actie. En daar geeft ik ze volledig gelijk in. Het is in Nederland behoorlijk uit de klauw gelopen door te bezuinigen op echte agenten en daarom maar een paar laaggeschoolde stadswachten een boa-certificaat te geven. Totaal geen sociale en communicatieve vaardigheden en een houding die agressie oproept. Niet mee te praten en alleen met boetes willen scoren. Een echte agent leest de situatie en reageert daar passend op, een boa mist die vaardigheid. Helaas moeten we het ermee doen, de door ons gekozen machthebbers hebben voor dit gestoorde systeem gekozen.
Cookie-instellingen beheren