Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 222 km

Vrouw rijdt in op groepje jeugd in Hansweert

Toegevoegd: 10-03-2021, 12.47 uur
Vrouw rijdt in op groepje jeugd in Hansweert
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HANSWEERT - Een 23-jarige vrouw uit Hansweert is dinsdag door de politie aangehouden omdat zij er van verdacht wordt afgelopen zondag te zijn ingereden op een groepje kinderen. Ze is opgepakt voor poging tot zware mishandeling.


Het groepje kinderen zou zondag voorwerpen tegen de woning van de vrouw hebben gegooid. De kinderen renden en fietsten hierop weg. "De vrouw was hier kennelijk zo kwaad om dat zij in haar auto zou zijn gestapt en op het groepje zou zijn ingereden. Dit is door getuigen gezien. Eén van de jongens werd mogelijk door de auto geraakt en kwam ten val, een ander kon nog opzij springen om een aanrijding te voorkomen", zo meldt de politie.

Door de politie zijn verschillende getuigen van het incident gehoord. Ook deden ouders van drie betrokkenen aangifte van poging tot zware mishandeling. Nadat zij was aangehouden is de vrouw overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar is ze gehoord door rechercheurs. Nadat ze een verklaring had afgelegd is de vrouw in vrijheid gesteld. Zij kreeg een dagvaarding mee en moet zich te zijner tijd voor een rechter verantwoorden. Ook wordt door de politie een melding gemaakt bij het CBR. "Zij gaan mogelijk een onderzoek doen naar het feit of de vrouw wel geschikt is om een rijbewijs te mogen hebben", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ikke (10-3-2021 om 15:05)
opvoeden is een kunst laten die ouders daar eens hun aandacht aan geven als je iemand lang genoeg tergt, kan er van alles gebeuren
bram goeree (10-3-2021 om 14:04)
en naar die snotneuzen die voorwerpen tegen het huis hebben gegooid ,word daar niet tegen opgetreden ?snap best dat je geen eigen rechter mag spelen ,maar ipv dat die ouders aangifte doen voor poging tot zware mishandeling zouden die misschien die snotneuzen eerst eens beter opvoeden .
Koos P. (10-3-2021 om 13:22)
Kinderen kunnen soms het bloed onder je nagels vandaan halen, er staat helaas ook niet bij of het om 6 of 16 jarigen gaat. Maar ik vermoed zomaar dat dit al wat langer speelt en dat er al wat aan vooraf is gegaan. Uiteraard wil ik hiermee niet goedpraten om met een auto op mensen in te rijden.
ger (10-3-2021 om 13:22)
Wat een gedoe zeg, als dit de 1e keer is als die gastjes "plagen" dan snap ik evt rijbewijs invorderen. Is het vaker gebeurt dat die gasten treiteren en misschien wel terroriseren dan zou de dame een klopje op de schouder verdienen. Veel mensen weten niet wat het is om getreiterd te worden; vaak omdat ze de treiteraar zijn en het leuk?? vinden om te doen. Afijn hopelijk wordt het opgelost met "" samen weer vriendjes" aan einde van de rit....eutopisch mag toch???
AntiGSM (10-3-2021 om 13:20)
Over 1 ding lees je hier niets: opvoeding van die kinderen? Laatst werd mijn auto uit het niets bekogeld met een bonk modder toen ik ongeveer 70km/uur reed, ik heb de dader van een jaar of 8 toch wel even aangesproken, maar ik kan me levendig voorstellen dat er momenten zouden zijn dat je hem wel een schop zou willen geven.
Steef (10-3-2021 om 13:09)
Het valt niet goed te praten wat deze vrouw gedaan heeft. Maar als dit groepje jongeren inderdaad dingen tegen haar woning hebben gegooid, lijkt het mij ook dat deze jongeren aangesproken moeten worden op hun gedrag. Van andermans spullen blijf je gewoon af!
Cookie-instellingen beheren