Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Politie houdt verdachte aan in trein bij Goes

Toegevoegd: 10-03-2021, 17.58 uur
Politie houdt verdachte aan in trein bij Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie heeft woensdagmiddag een verdachte van diefstal aangehouden in de trein op het station van Goes. Vanwege de aanhouding heeft de trein enige tijd oponthoud gehad.


De man zat rond 17.00 uur in de trein van Middelburg richting Roosendaal toen de politie hem aanhield. Om de aanhouding te kunnen verrichten, moest de trein enige tijd stilstaan op het station van Goes. Uiteindelijk wisten de agenten de man op te sporen en aan te houden.

De man wordt verdacht van het plegen van een diefstal. De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex. Hier zal hij verder verhoord worden door de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (11-3-2021 om 07:29)
Zo je ziet als je gezocht word zit je niet veilig voor de politie in de trein zelfs daar word je gepakt zeer goed werk van de politie
Quirien (10-3-2021 om 22:25)
Ik vraag me af waarom ze dan vanmiddag rond die tijd met zoveel kabaal naar station yerseke kwamen. Waren ze soms op wég naar de verkeerde trein
Cookie-instellingen beheren