Weerbericht:
Aanhoudend koel en wisselvallig. In het westen vandaag droger
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Broers Azimi nog vast voor politie-onderzoek

Toegevoegd: 10-03-2021, 18.30 uur
De politie nam in het kantoor in het hotel meerdere datadragers in beslag
De politie nam in het kantoor in het hotel meerdere datadragers in beslag
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Remi Mesu

AARDENBURG - De gisteren aangehouden broers Azimi uit Aardenburg zitten nog steeds vast voor het politie-onderzoek naar de vermeende witwassing en valsheid in geschrifte. Dat heeft de politie laten weten via Twitter.


De politie laat weten dat de broers gezien worden als hoofdverdachten in het onderzoek. Ook kijkt de politie naar acht andere verdachten die een faciliterende rol zouden spelen in de zaak. Het onderzoek loopt nog steeds.

Dinsdag werden de broers aangehouden door de politie. Ook vonden er doorzoekingen plaats in onder meer het kantoor van het duo dat in een hotel is gevestigd. Daarbij namen de agenten en het Openbaar Ministerie (OM) administratie, computers, telefoons en andere datadragers in beslag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jwz (11-3-2021 om 00:01)
Beter op 1e vliegtuig terug waar "ze vandaan kwamen..." Al hun bezittingen terug naar de gedupeerden van fraude Leuze handelingen of verdelen over de minder bedeelde In desbetreffende gemeente dan ben je pas eerlijk bezig!
Marcel de Bruijn (10-3-2021 om 21:59)
Het zal weer niet waar wezen. Het is toch ongelooflijk.
Jtg (10-3-2021 om 21:47)
Houd ze nog maar ff daar wie weet wat ze nog méér op hun geweten hebben ey...
Cookie-instellingen beheren