Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Stormschade aan rolluiken Vlissingen

Toegevoegd: 11-03-2021, 11.06 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Verschillende rolluiken van een flat aan de Verkuijl Quackkelaarstraat zijn donderdagmiddag door de wind beschadigd. Uit voorzorg werden de rolluiken uit de geleiders gehaald.


Rond 09.00 uur werden de brandweer en politie gealarmeerd omdat een aantal rolluiken van het appartementencomplex los kwamen te zitten. Ter plaatse haalde de brandweer met behulp van een hoogwerker de luiken los zodat deze geen gevaar meer opleverden voor voorbijgangers.

De politie sloot de straat tijdelijk af zodat de brandweer haar werkzaamheden uit kon voeren. Ook werden voorbijgangers uit voorzorg gevraagd niet langs de gevel van het appartementencomplex te lopen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren