Weerbericht:
Bewolkt met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer al diverse keren uitgerukt vanwege storm

Toegevoegd: 11-03-2021, 11.07 uur - Update: 11-03-2021, 11.13 uur
De stormschade bij de Seissingel in Middelburg.
De stormschade bij de Seissingel in Middelburg.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Verspreid over de provincie is de brandweer inmiddels zo’n tien keer ingezet voor meldingen van stormschades.


De eerste melding kwam vanochtend rond 08.20 uur binnen vanaf de Seissingel in Middelburg. Hier hing een grote tak grotendeels los. De brandweer heeft deze naar beneden gehaald. Later werden nog stormschades gemeld bij de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen en de Klaassesweg in Biggekerke.

In Oostburg werd de brandweer rond 09.40 uur ingezet voor een stormschade bij 't Schuttebocht. In Westdorpe werd schade gemeld bij de Spoorweg en in Zierikzee was rond 10.30 uur een melding bij het Kerkhof. Kort hierop was de brandweer opnieuw nodig bij de Vlissingse Verkuijl Quakkelaarstraat.

Tussen 10.45 en 11.00 uur werden ook nog brandweerploegen naar het Molenwater in Middelburg en de Boulevard Evertsen in Vlissingen gestuurd. De Terneuzense brandweer werd vervolgens om 11.10 uur nog opgepiept voor een inzet in de Noordstraat in Terneuzen. Het zou goed kunnen dat nog meer meldingen volgen want code geel loopt nog tot 18.00 uur en volgens het KNMI ligt de windpiek nog tot en met het begin van de middag.

Alle brandweermeldingen volg je via P2000Zeeland.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren