Weerbericht:
In het oosten bewolkt, elders eerst (dichte) mist. Tot woensdagmiddag droog
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Lantaarnpaal met bewegwijzering omgewaaid bij Bruinisse

Toegevoegd: 11-03-2021, 12.58 uur
De rechterrijstrook van de rotonde was voor lange tijd afgesloten
De rechterrijstrook van de rotonde was voor lange tijd afgesloten
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - Een lantaarnpaal met bewegwijzering is donderdag omgewaaid bij Bruinisse. Door de stormschade werd de rechterrijstrook van de rotonde zeker een uur afgesloten door Rijkswaterstaat.


De lantaarnpaal met bewegwijzering stond bij de rotonde met de afslag naar vakantiepark Aquadelta. De paal bezweek in de loop van de ochtend onder de druk van de windstoten en knakte om. Rond 11.50 uur sloot een weginspecteur van Rijkswaterstaat de rechterrijstrook af omdat de paal de weg blokkeerde.

Om de lantaarnpaal op te ruimen werd een bedrijf ingeschakeld, deze kwam rond 12.40 ter plaatse om de restanten van de paal mee te nemen. 


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren