Weerbericht:
Bewolkt en regen, later stevige buien en veel wind
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Noodreparatie gelukt, situatie Boulevard onder controle

Toegevoegd: 11-03-2021, 22.36 uur
De dakplaten waren door de wind losgeraakt
De dakplaten waren door de wind losgeraakt
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De losliggende platen op het appartementencomplex aan de Boulevard in Vlissingen zijn donderdagavond gerepareerd. Hierdoor is de situatie volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) onder controle.


De platen op het dak van het pand kwamen rond het middaguur los te zitten door de zware windstoten. Omdat het risico bestond dat het dak definitief los zou komen, werden omliggende straten tijdelijk afgesloten voor verkeer en werden omwonenden opgeroepen om binnen te blijven.

In de avond lukte het een aannemer om een noodreparatie toe te passen. De aannemer heeft met succes de losliggende platen op het gebouw vastgezet door planken er overheen te schroeven. Door de reparatie was het gevaar rond 21.30 uur geweken en konden de maatregelen voor de omgeving worden teruggeschroefd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (13-3-2021 om 14:04)
wel lef hoor om met de wind een reparatie op die hoogte uit te voeren, na de storm zal wel minder geweest zijn maar 4 a 5 op die hoogte is voor mij toch ook heel eng..
Cookie-instellingen beheren