Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Boa's en politieagenten bedreigd na filmpje op internet

Toegevoegd: 12-03-2021, 19.00 uur
Boa's en politieagenten bedreigd na filmpje op internet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De recherche in Zeeland is een onderzoek gestart nadat enkele medewerkers van de politie en gemeente Middelburg online ernstig worden bedreigd. Aanleiding voor de bedreigingen zijn een filmpje van een aanhouding in Middelburg dat op social media te zien is.


Op het filmpje is een aanhouding te zien die zondag 7 maart aan het Molenwater in Middelburg plaats vond. Naast bedreigingen worden de agenten en BOA’s ook online beledigd en worden (adres)gegevens en namen van hen online gezet.

Politie en het Openbaar Ministerie nemen de zaak hoog op en rechercheurs zijn al enkele dagen bezig met onderzoek. Daarbij zijn verschillende accounts bekeken en de politie doet er alles aan om de identiteit van de schrijvers van de strafbare berichten te achterhalen. De politie doet verder ook een oproep om deze bedreigingen te stoppen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Floran (13-3-2021 om 12:28)
Wat een held die burger die probeert te helpen. Hoop dat deze agenten slapenloze nachten hebben!!!!
kees (13-3-2021 om 11:29)
In wat voor wereld leven wij? Mensen die soms met gevaar voor eigen leven onze veiligheid moeten beschermen en die vaak taken doen die een ander niet doet (zoals de nabestaanden vertellen dat hun geliefde niet meer onder ons is) bedreigen en mishandelen en hun adressen online zetten. Dat is niet normaal. Ik vind dat we de kant van België op moeten gaan en veel strenger moeten worden en harder optreden.
Bram (13-3-2021 om 10:39)
Verdiende loon! Schandig optrede van de poltie. Dus volkomen terecht. Stoer doen in je poltie pak maar nu huilen. Mietjes. HET IS TIJD VOOR DE BURGER, STA OP!
Fail.NL (13-3-2021 om 10:24)
Echt niet normaal hoe de agent terwijl zijn collega die arrestant die misschien niet meewerkt maar totaal geen agressie toont al vasthoud die man knoerthard met zijn hoofd tegen die luifel aanbeukt waardoor hij bewusteloos neervalt. Dit noem ik geen gepast geweld.
Lmao (13-3-2021 om 10:14)
Ik moest zo lachen om dat iele jongetje die zo stoer zijn knightstick uitklapt. man man, als je respect wil moet men zichzelf niet eerst belachelijk maken. en als men dit niet eens met het mondje aankan maar gelijk naar wapens grijpt omdat men zich al bedreigd voelt door agressie loze omstanders die alleen verbaal hun ongenoegen uiten kan men zich afvragen of dit dan wel de juiste personen zijn voor een dergelijke functie. Toch bedankt voor het smakelijk lachen in deze toch bedompte sombere tijd. waar waren de mondkapjes btw ? die arrestant kan nu wel covid hebben opgelopen door die politie en boa's.
cq (13-3-2021 om 09:51)
Ik denk diegene die voor onze vrijheid hebben gevochten, zich omdraaien in hun graf, als je ziet wat hier gebeurd in het Kader van Corona er hier iets heel anders aan de hand is, er wordt hier een agenda uit gerold die zijn weer ga niet kent, ja dat noemen ze complot theorie toch, .......maar ik noem het de waarheid. Als je sommige BOA ziet optreden het lijkt 40/45 wel de gestapo op pad. En trots dat ze zijn, als ze er een op de bon kunnen slingeren, ik keur geweld niet goed maar de tijden zullen veranderen ik zeg wel eens als je nu kleine kinderen hebt dat is een verloren generatie! Met dank aan dit incompetente Kabinet Rutte. We gaan naar de verdommenis met een sneltrein vaart. Pas op dat het geen gewapende strijd wordt!
Cookie-instellingen beheren