Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Integrale controle op vakantiepark in Heinkenszand

Toegevoegd: 13-03-2021, 20.11 uur
Integrale controle op vakantiepark in Heinkenszand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

HEINKENSZAND - De politie heeft vanmiddag in samenwerking met de gemeente Borssele een integrale toezicht en handhavings-controle uitgevoerd op vakantiepark Stelleplas in Heinkenszand.


Deze controle was gericht om informatie op te doen en deze te delen met ketenpartners waaronder de belastingdienst. Naast de wijkagenten waren er politie-studenten ingezet. Ook waren er medewerkers van de sociale recherche aanwezig.

De controle is tot stand gekomen nadat er signalen waren binnengekomen over illegale en permanente bewoning, (lichte) criminaliteit en sociale fraude. Er is deze middag veel informatie verzameld waarmee onderzoek zal worden gedaan. Meer controle worden niet uitgesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wil (21-3-2021 om 19:19)
1. Al jaren mag er niet meer permanent gewoond worden. 2. Arbeidsmigranten zijn niet toegestaan. 3. Investeerders upgraden het park. Nieuwe chalets, aanpassing infrastructuur enz. Meer en meer toeristen! Alleen jammer dat de gemeente meent dergelijke controles uit te moeten voeren, waarbij mensen de indruk krijgen dat het park vol zit met flexwerkers en permanente bewoners. Dat is dus absoluut niet meer het geval. Er zijn zelfs door de controle toeristen weg gegaan, omdat zij zich geintimideerd voelden en in hun rust gestoord werden door de controleurs. Dit alles doet geen recht aan het Vakantiepark Stelleplas.
ger (18-3-2021 om 22:27)
wee niet of er flexwerkers zijn die er een heel jaar wonen maar dat er veel lang wonen geloof ik direct, heb ooit eens 6 weken gekampeerd op dat flexkamp maar wat een gedonder met al die mensen met hun vreemde gewoontes
Marcel de Bruijn (13-3-2021 om 21:01)
Lijkt me ook leuk om op een camping te wonen. Hele jaar op vakantie.
Jwt (13-3-2021 om 20:38)
Alles voor de veiligheid toch
Cookie-instellingen beheren