Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kop in sloot Zierikzee, bestuurder spoorloos

Toegevoegd: 13-03-2021, 21.29 uur
Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.
Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - De hulpdiensten zijn zaterdagavond met spoed uitgerukt na een melding dat er een auto op zijn kop in de sloot lag bij Zierikzee.


De melding werd rond 20.25 uur gedaan vanaf de Zandweg. Naast de politie en ambulance rukte ook de brandweer uit. Ter plaatse is de auto opengebroken, maar er bleek niemand meer in te zitten. De hulpdiensten zijn vervolgens teruggekeerd naar de kazerne.

Door de politie is in de omgeving nog gezocht naar de bestuurder, maar deze is niet meer aangetroffen. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (14-3-2021 om 08:46)
Zie ik daar in de berm naast de auto een berg drankverpakkingen? Logisch dat de bestuurder zich uit de voeten maakt als hij dat genuttigd heeft. Even onvindbaar zijn totdat je nuchter bent, dan ben je alleen aan te spreken op het feit dat je de locatie van een ongeluk hebt verlaten maar hou je je rijbewijs tenminste. Kom je er met een kleine boete vanaf.
Jr (14-3-2021 om 08:12)
Hij wou natuurlijk toch voor de avondklok binnen zijn..
Rien (14-3-2021 om 07:46)
Tsja, drank maakt meer kapot dan je lief is (al is het maar een oud Fordje).
Cookie-instellingen beheren