Weerbericht:
Vandaag geregeld buien, komende nacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Arrestatieteam valt woning binnen in Vlissingen

Toegevoegd: 14-03-2021, 09.45 uur
Arrestatieteam valt woning binnen in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een arrestatieteam van de politie heeft zondagmorgen vroeg een inval gedaan in een woning in Vlissingen. Er werd een 18-jarige man uit die plaats aangehouden voor bedreiging.


Bij de politie was informatie binnengekomen dat er in de woning aan de Bonenburg een vuurwapen aanwezig zou zijn. Daarnaast werd de man verdacht van bedreiging in de relationele sfeer. Een arrestatieteam viel rond 06.00 uur samen met agenten de woning binnen.

Nadat de verdachte was aangehouden is het pand doorzocht. Hierbij werd een vuurwapen gevonden. Agenten hebben het wapen voor nader onderzoek in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verhoor. Het slachtoffer woont overigens op een ander adres, laat de politie weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aanname (14-3-2021 om 19:38)
Goedbezig politie! Weer een wapen minder die op straat of waar dan ook, gebruikt kan worden.
Jaap (14-3-2021 om 13:34)
Bossenburg, ook weer zo’n parel in deze tokkiestad.
Klaas vaak (14-3-2021 om 10:33)
Aanpakken dat k.. volk, een normaal mens heeft geen vuurwapen. Is gewoon een angsthaas die stoer denkt te doen.
ger (14-3-2021 om 09:54)
Zo een vuurwapen bij zo jong persoon aangetroffen? Hopelijk ging het om een exemplaar die zodanig bewerkt was dat het ding nooit kan schieten. Is het wapen gebruiks gereed mogen ze van mij die gast erg lang openbare-wc schrobben laten uitvoeren want dan is die misschien genezen van criminaliteit.
Cookie-instellingen beheren