Weerbericht:
Zonnige perioden, morgen bewolkt, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 25 km

Fietser bewust aangereden in Vlissingen

Toegevoegd: 14-03-2021, 10.08 uur
Fietser bewust aangereden in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Een fietser is zaterdagmiddag rond 13.30 uur mogelijk in Westerzicht in Vlissingen bewust aangereden. Er ontstond een schermutseling waarna twee inzittenden in de auto wegvluchtten. Het is niet bekend waarom de fietser werd aangereden.


De aanleiding is onbekend, maar een 42-jarige man uit Vlissingen fietste zaterdagmiddag over Westerzicht en werd mogelijk bewust door een auto aangereden. Het slachtoffer viel. De bijrijder stapte uit en greep de man vast, maar de fietser verweerde zich. 

Daarna zijn de twee mannen in de auto gevlucht. Het gaat om een blauwe personenauto met waarschijnlijk een buitenlands kenteken. De mannen spraken Duits en Frans. De politie doet buurtonderzoek en vraagt getuigen zich te melden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren