Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Gemeente sluit woning die wietplantage herbergde

Toegevoegd: 15-03-2021, 19.26 uur
Gemeente sluit woning die wietplantage herbergde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Naar aanleiding van de vondst van een hennepkwekerij in een woning in Tholen heeft de Thoolse burgemeester Marleen Sijbers het betreffende huis voor enkele maanden gesloten.


De politie trof de wietkwekerij op 9 januari aan in een huis aan de Verbrandestraat 28. Bij de inval werden volgens de gemeente 96 hennepplanten aangetroffen. De gemeente spreekt van een professionele wietplantage.

De woning is nu op basis van het Damoclesbeleid verzegeld tot 23 april. Op basis van dit beleid is een burgemeester bevoegd over te gaan tot sluiting van een woning of lokaal. Er moet dan wel duidelijk zijn dat in het betreffende pand drugshandel plaatsvond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren