Weerbericht:
Stapelwolken.
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Mogelijke drugsdealer aangehouden na achtervolging

Toegevoegd: 17-03-2021, 14.47 uur
Mogelijke drugsdealer aangehouden na achtervolging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Dinsdagmiddag rond 17.30 uur zagen surveillerende agenten een jongeman staan op het Stadhuisplein in Vlissingen. Zij besloten de jongen te controleren en troffen in de buddyseat van zijn brommer een zak aan met hard- en softdrugs.


De jongen rende er vandoor, maar kon even later worden aangehouden door de agenten. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zit hij nog vast. Hij wordt vandaag gehoord.

Door de politie is contact opgenomen met de ouders van de jongeman. Die gaven de politie toestemming om in zijn slaapkamer te zoeken. Ook daar werden nog verschillende verpakkingen drugs gevonden.

In totaal werd 20 gram cocaïne, 11 gram hasj en 134 gram wiet in beslag genomen. Ook troffen de agenten nog een geldbedrag van enkele honderden euro’s aan. De brommer van de 22-jarige Middelburgse jongeman is ook in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (20-3-2021 om 00:22)
Als ik hier zo de berichten regelmatig eens lees zit dat Vlissingen echt helemaal bommetje vol met criminelen en drugsgebruikers...
Cookie-instellingen beheren